Titel: 52 blogs uit het leven gegrepen

AUTEUR:Marjoke van Arnhem-van Baalen

ISBN:Geen

UITGEVER:Marjoke van Arnhem-van Baalen

FORMAAT:Onbekend

UITVOERING:Paperback

UITGIFTE:11-11-2016

KOPEN:Bestel hier

Om haar niet aflatende drang om te schrijven te bevredigen heeft schrijfster en publiciste Marjoke van Arnhem-van Baalen een nieuw boek uitgegeven. De titel van het boek is ’52 blogs uit het leven gegrepen’. Het gaat om verhaaltjes (blogs) die zij iedere week schrijft en via social media en haar eigen website verspreidt. Om de verhalen te bewaren besloot ze de blogs geschreven vanaf september 2015 tot en met september 2016 te bundelen.

De blogs gaan over alledaagse dingen die een mens kunnen bezighouden. Soms zijn het jeugdherinneringen, soms een actueel onderwerp. Ook haar reizen en kleindochter zijn een onuitputtelijke bron. Het boek is verkrijgbaar bij diverse boekhandels in Westland, maar ook bij de schrijfster zelf.

 

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (Nog geen waarderingen)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld