Titel: LOSWERK

AUTEUR:Divers

ISBN:9789463280945

UITGEVER:Boekenbent

FORMAAT:21 x 14,5

UITVOERING:Paperback 110 pagina's

UITGIFTE:20-10-2016

KOPEN:Bestel hier

LOSWERK biedt een caleidoscoop aan gedichten en verhalen met zeer uiteenlopende stijlen en onderwerpen. Het gaat zowel om nieuw werk als om eerder gepubliceerde proza en poëzie van leden van de vereniging.

Aan de bundel schreven mee:

Poëzie:

Joop Alleblas, Gé Ansems, Aart van den Berg, Marien van den Berg, Ed van Berkel, Ineke de Bruijn, Marijke van Geest, Shari Helderman, Wil van der Helm, Giel van der Hoeven, Cees Hol, Petri Jakobs, Piet Janssen, Peter Kleer, Nelikka von Liebregt, George Meeder, Ria Oosterwijk, Jaap van Oostrum, Lia Spitters, Aad van Uffelen, Dick Voogd, Adrienne Vooijs, Jan Wagemakers en Nico van de Wetering.

Proza:

Marjoke van Arnhem-van Baalen, Roselinde van Berkel, Susanne van den Beukel-Hendriks, Ria Brekelmans van der Burg, Michelle van Dijk, Margreet Hofland, Frans van der Meer, Silvia Rietdijk, Jacques Verbeek, Margriet Verbeek, Paul Vis, Martha Vollering en Ton Zuijderwijk.

LOSWERK is voor € 12.50 verkrijgbaar bij alle Westlandse boekhandels.

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (3 stemmen gemiddeld:3,67 uit 5)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld