Titel: Meesterproef

AUTEUR:Cees Hol

ISBN:-

UITGEVER:Boekenbent

FORMAAT:21x14

UITVOERING:Paperback 99 Pagina's

UITGIFTE:30-06-2016

KOPEN:Bestel hier

Dit debuut van de dichter Cees Hol bevat zowel sonnetten en rondelen, als vrije verzen. Het gaat over leven, liefde en de dood (allicht), maar ook over geweld en erotiek. Er kan gelachen worden, maar ook ernstig over nagedacht. En dat alles met het idee dat er aan de bestaande poëzie nog wel het een en ander kan worden toegevoegd.

Het staat de lezer vrij zich onbekommerd aan de gedichten in deze bundel over te geven en het tegelijkertijd de dichter niet kwalijk te nemen dat hij zijn ‘ambacht in versvorm’ het licht heeft doen zien. Hij kon niet anders. En trouwens ook niet beter.

Zijn meesterproef is daarvan het bewijs.

 

 

De meesterproef is een werkstuk dat door een volleerd ambachtsman werd vervaardigd met het doel als meester lid te kunnen worden van een gilde (bron: Wikipedia).

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen gemiddeld:3,00 uit 5)
Loading...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • De Rattenbende

  De Rattenbende

  Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
 • Liefde en ongemak

  Liefde en ongemak

  De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

 • Geen evenementen