Titel: Meesterproef

AUTEUR:Cees Hol

ISBN:-

UITGEVER:Boekenbent

FORMAAT:21x14

UITVOERING:Paperback 99 Pagina's

UITGIFTE:30-06-2016

KOPEN:Bestel hier

Dit debuut van de dichter Cees Hol bevat zowel sonnetten en rondelen, als vrije verzen. Het gaat over leven, liefde en de dood (allicht), maar ook over geweld en erotiek. Er kan gelachen worden, maar ook ernstig over nagedacht. En dat alles met het idee dat er aan de bestaande poëzie nog wel het een en ander kan worden toegevoegd.

Het staat de lezer vrij zich onbekommerd aan de gedichten in deze bundel over te geven en het tegelijkertijd de dichter niet kwalijk te nemen dat hij zijn ‘ambacht in versvorm’ het licht heeft doen zien. Hij kon niet anders. En trouwens ook niet beter.

Zijn meesterproef is daarvan het bewijs.

 

 

De meesterproef is een werkstuk dat door een volleerd ambachtsman werd vervaardigd met het doel als meester lid te kunnen worden van een gilde (bron: Wikipedia).

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (2 stemmen gemiddeld:3,00 uit 5)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld