Genre: | Cartoons

Titel: Vissen in de hemel, deel 9, Onvervuld verlangen

AUTEUR:Joop Alleblas

ISBN:978-94-6328-107-2

UITGEVER:Boekenbent

FORMAAT:21 x 14 cm

UITVOERING:Paperback

UITGIFTE:17-02-2019

KOPEN:Bestel hier

Steeds meer vissen worden de dupe van verontreinigd oppervlaktewater en hengelsport. De Vissenhemel is een plek waar vissen die in hun aardse bestaan ondraaglijke pijnen hebben geleden een tweede leven mogen leiden. Vissen kunnen zich daar vrijwel alles permitteren wat wij mensen ons, zonder na te denken, al eeuwen veroorloven. Voor ons is dat allemaal heel gewoon, maar voor vissen is dat heel bijzonder. Eerder verschenen in deze serie acht delen met elk vijftig cartoons.

In Onvervuld verlangen wordt voortgeborduurd op het alledaagse leven in de Vissenhemel. De vissen hebben elkaar in de loop der tijd aardig leren kennen. Dat heeft er toe geleid dat er gemakkelijker gevoelige zaken boven water komen. Dat dit zo nu en dan gepaard gaat met heftige emoties behoeft geen verder betoog. De vissen gedragen zich onverbloemd als mensen en geven hun verlangens in dit deeltje dan ook ongegeneerd prijs. Assertiviteit is het fundament van hun optreden. De spanningen lopen op maar ook dat is niks nieuws. En zeg nou zelf, wat is een Vissenhemel zonder een gezonde spanningsboog.

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (1 stemmen gemiddeld:3,00 uit 5)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld