Titel: Wouter van ’t Woudt

AUTEUR:Frans van der Meer

ISBN:9789081528016

UITGEVER:Eigen beheer

FORMAAT:14.5 x 21 cm

UITVOERING:Paperback

UITGIFTE:01-05-2010

KOPEN:Bestel hier

Wouter huismus

Hoi, ik ben Wouter huismus. Ik woon met mijn papa en mama en mijn broertjes en zusjes in een heel klein dorpje. Dat dorpje heet ‘t Woudt. Op het plaatje hiernaast kun je zien hoe het er vanuit de lucht uitziet: drie grote boerderijen, een hooiberg, een kerkje en een paar kleine huisjes, waarvan één een schooltje was. Om het dorp heen liggen grote weilanden.

In de hooiberg ligt geen hooi meer, maar daar in is een koffiehuis gemaakt, waar mensen iedere dag koffie en thee drinken en ‘Woudtse plakken’ komen eten. Als je goed kijkt, zie je op het plaatje een grote haag. Daarin wonen heel veel mussen die precies op de tafeltjes kunnen kijken of de mensen kruimeltjes koek laten vallen. Maar daar verklap ik nu nog niets over. In het eerste huisje naast de hooiberg woon ik met mijn hele familie. Dat zijn niet alleen mijn papa en mama, maar ook mijn ooms en tantes, oma’s en opa’s en nichtjes en neefjes. Verder wonen er nog spreeuwen en duiven en natuurlijk een heleboel kleine kriebelbeestjes. Het is er druk en gezellig. Wie er verder in de andere huizen wonen, ga ik je later vertellen. Sla maar gauw de bladzij om. Dan …………..

 

 

Waardeer dit boek:

1 Ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (5 stemmen gemiddeld:4,20 uit 5)
Laden...

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld