Gecategoriseerd | Wedstrijden Archief

De Erik Hazelhoff Prijs in 2010

Geplaatst op 08 maart 2010 door Schrijvers tussen de kassen

De Erik Hazelhoff Prijs in 2010

Categorieën

 De Stichting Erik Hazelhoff Roelfzema heeft een literaire prijs in het leven geroepen met twee categorieën: de Erik Hazelhoff Aanmoedigingsprijs voor universitaire masterscripties en de Erik Hazelhoff Biografieprijs voor de beste gepubliceerde biografie.

 De Erik Hazelhoff Aanmoedigingsprijs is een tweejaarlijkse prijs uitgeloofd aan de auteur van de beste universitaire masterscriptie gedateerd uit 2008/2009. De winnaar van deze prijs ontvangt een volwaardig auteurscontract (voor publicatie van de scriptie in geredigeerde vorm) bij uitgeverij Het Spectrum en een geldprijs van €5.000,-.

De Erik Hazelhoff Biografieprijs is een tweejaarlijkse prijs welke wordt toegekend aan de beste Nederlandstalige biografie die in twee voorafgaande jaren bij een Nederlandse of Vlaamse uitgeverij is verschenen. De Erik Hazelhoff Biografieprijs bestaat uit een geldprijs van €15.000,-. Dit bedrag wordt uitgeloofd aan het door de jury als best beoordeelde ingezonden biografisch boek.

voor meer Informatie : erikhazelhoffprijs.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • De Rattenbende

    De Rattenbende

    Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
  • Liefde en ongemak

    Liefde en ongemak

    De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld