Gecategoriseerd | wedstrijden

Kempische kanjers

Geplaatst op 18 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Ter afsluiting van haar project organiseert Actief Bodembeheer de Kempen (ABdK) op 28 juni 2015 een evenement in Budel-Dorplein: Plein Publiek. Ter promotie van dit evenement maar ook als blijvende herinnering aan wat er bereikt is in de Kempen, wordt een eenmalig magazine (oplage: ca. 5.000 stuks) uitgegeven. Hierin komen – naast informatie over het evenement, achtergronden over de historie van het gebied en de aanpak van ABdK – verhalen van / over de bewoners.

Wedstrijd
De verhalen van de bewoners willen we van de mensen zelf horen en zien. Daarom schrijven we een wedstrijd uit. De mooiste verhalen en gedichten worden opgenomen in het magazine.

De schrijfwedstrijd: schrijf een verhaal of gedicht over wonen, werken en leven in de Kempen van maximaal 1.000 respectievelijk 250 woorden. Laat in het verhaal of gedicht de volgende woorden voorkomen: duurzaam – de Kempen – zink – gebroeders Dor – bodem – schoon.
Stuur jouw verhaal in via de website http://www.dorpleinpubliek.nl. Hier lees je ook de voorwaarden van deze wedstrijd.

SLUITING:15-03-2015

WIE:Plein Publiek / ABdK

WINNEN:Opname van je verhaal in een magazine met oplage van ca. 5.000 stuks

WEBSITE:Klik hier

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld