De vriendjes Cheeta en Slo in Cittaslow

Gecategoriseerd | Jose van Winden, Kinderboeken, Nieuws, Tips

De vriendjes Cheeta en Slo in Cittaslow

Geplaatst op 27 september 2020 door Schrijvers tussen de kassen

Ga je mee met Cheeta en Slo naar Cittaslow?

Ruim drie jaar na het verschijnen van mijn debuutroman Weekendje Weg mag ik een heel nieuw boek lanceren! Dit prentenboek, waarvoor Deborah van de Leijgraaf de vormgeving en prachtige tekeningen verzorgde, zal op 30 september a.s. de wereld in huppelen.

Het boek gaat over kat Cheeta en slak Slo die samen op weg gaan naar het feestje van hun vriendje Pad. Ze trekken door de polders van Midden-Delfland, van Maasland naar ’t Woudt. Cheeta heeft zoveel haast om maar niets van het feestje te missen, dat Slo van zijn rug afvalt. Hoe moet het nu verder?

Zoekplaatjes
Het is een verhaal over aandacht hebben voor elkaar en de omgeving. In de kleurrijke platen zijn de molens van Maasland, Op Hodenpijl in Schipluiden en de Bolle Kickert van Den Hoorn goed te herkennen, maar wat zie je nog meer dat typisch Midden-Delflands is? 

Te koop
De Gemeente Midden-Delfland deelt het boek uit aan alle 4-jarigen in de gemeente, maar het is voor €14,95 ook te koop bij mij en bij Deborah.
Wil je meer weten of direct het boek bestellen?

 

Het boek kost €14,95 en is te bestellen door een bericht naar de schrijfster José van Winden of illustratrice Deborah van de Leijgraaf. ISBN: 9789090335025

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld