Inschrijving Poëziefestival Dichters in de Prinsentuin Geopend

Gecategoriseerd | Nieuws

Inschrijving Poëziefestival Dichters in de Prinsentuin Geopend

Geplaatst op 19 februari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

 Poëziefestival Dichters in de Prinsentuin

Dichters opgelet: de inschrijving voor deelname aan de 15de editie van Poëziefestival Dichters in de Prinsentuin is geopend! Ben je serieus met poëzie bezig en wil je je eigen gedichten voordragen voor een groot en geïnteresseerd publiek? Vul dan vóór 1 maart hetinschrijfformulier op deze website in. En wie weet sta jij op 26 of 27 juli in de befaamde loofgangen van de Prinsentuin – bekijk op YouTube alvast een sfeerimpressie.

 


De organisatoren van poëziefestival Dichters in de Prinsentuin ruiken de lente en draaien zich warm voor de jubileumeditie! Reserveer de data alvast in je agenda:

25-26-27 juli 2012 

In de idyllische Groningse Prinsentuin en op diverse andere locaties in de binnenstad zullen weer tachtig dichters voordragen uit eigen werk. Jong aanstormend talent, P.C. Hooft-prijswinnaars en alle dichters daar tussenin treden naast elkaar op. Dus boek dat huisje op het Hogeland, of die gezellige B&B in Stad, en verheug je op een poëtische zomer!
 
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld