Boekpresentatie “Romantisch manifest”

Gecategoriseerd | Boekpresentatie

Boekpresentatie “Romantisch manifest”

DATUM: 24/09/2017
TIJD: 16:00 – 22:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
Suiderstrand

Categorie


ROMANTISCH MANIFEST 
(voor goudvissen, tortelduiven en vrolijke geesten). 

Mijn boek Romantisch Manifest is eindelijk klaar. Twee jaar heb ik erop zitten broeden en op 24 september duw ik mijn kind uit het nest om te zien of ze kan vliegen. 

Rondom de onderwerpen romantiek, tijd en het zelf heb ik een vrolijke voorstelling gemaakt die wat mij betreft de aftrap vormt voor de eerste romantische spelen sinds de mensheid. 
Na de voorstelling/boekpresentatie is er een feest waar je geen verbeelding nodig hebt om je te wanen op een maagdelijk strand van Brazilië waar elk onherhaalbaar en uniek moment een welverdiende invulling kan krijgen☺ . 

Tot slot, er staat natuurlijk wat op het spel. Stel je voor dat het gefluister aanhoud en na 24/9 verder aanzwelt. Dat het gonst door het ganse land. ‘Romantisch Manifest een literaire sensatie (tja, als je je niks verbeeld ben je ook niets ☺) 

Ik denk in ieder geval dat het ‘Romantisch Manifest” een origineel boek is dat aanzet tot vitaal denken en romantische revolutietjes teweeg kan brengen. 

Romantische Manifest vanaf 24/9 verkrijgbaar bij boekengilde.nlbol.com en natuurlijk tijdens de opening van de romantische spelen. 

Vitale groet ,

René Cammeraat

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld