Boekpresentatie Susanne van den Beukel

Gecategoriseerd | Boekpresentatie

Boekpresentatie Susanne van den Beukel

DATUM: 27/05/2016
TIJD: 20:00 – 21:30

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
Boekies&Bakkies

Categorie


Na vele uren schrijven op haar schrijfkamer en herschrijven bij de schrijfwerkplaats in Delft is Susanne’s verhaal af! “Verdraaid goed” is een young adult boek, het eerste deel van de trilogie Verborgen littekens.

Het boek gaat over Crystal, een meisje van negentien dat wordt achtervolgd door haar pestverleden. Ze wil graag een dj zijn om zo gezien en gerespecteerd worden.
Het is de droom van Susanne om met dit verhaal jongeren die gepest worden hoop te geven, zodat ze net als Crystal tot bloei kunnen komen.

Op vrijdagavond 27 mei is de boekpresentatie. Om 20.00 ben je van harte welkom in de boekwinkel ‘Boekies en Bakkies’ in de A.D. Vosstraat 1, De Lier. Iedereen krijgt een bakkie met muffin en kan een gesigneerd boekie kopen voor €15,-. Speciale gast deze avond is dj Britta.

Voor meer informatie over Susanne en het boek: facebook.com/susanne.vandenbeukel

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld