Activiteiten bibliotheek goed bezocht tijdens Podium Westland!

Gecategoriseerd | Nieuws

Activiteiten bibliotheek goed bezocht tijdens Podium Westland!

Geplaatst op 18 september 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Het was een gezellige boel in Naaldwijk, afgelopen zaterdag tijdens Podium Westland 2012. De opening van het culturele seizoen vond dit keer plaats in het centrum van Naaldwijk, rond het Wilhelminaplein, het oude gebouw van de Rabobank, WestlandTheater De Naald en natuurlijk de bibliotheek. Voor kinderen waren er diverse activiteiten buiten op het grasveld in verschillende tenten. Zo konden ze springen en zich laten grimeren, op de foto met hun favoriete prentenboekfiguur of luisteren naar de Vertelfee en Donderelf. Ondertussen konden volwassenen in de bibliotheek de vele Westlandse schrijvers of dichters ontmoeten. Er werden workshops gegeven zoals ‘Korte verhalen schrijven’ of iPad-apps uitproberen. Ook ’s avonds werd er een interessant programma geboden door de Nightwriters Susan Smit, Christophe Vekeman en Dorine Wiersema. Ruim 1250 bezoekers hebben de bibliotheek en de activiteiten bezocht, daarmee was het een zeer geslaagd evenement.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld