Boek.be lanceert Uitgeverij van de toekomst

Gecategoriseerd | Nieuws

Boek.be lanceert Uitgeverij van de toekomst

Geplaatst op 17 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Boek.be, de vakvereniging van het Vlaamse boekenvak, zet in samenwerking met specialisten van de universiteiten van Gent en Brussel het project ‘Uitgeverij van de toekomst’ op. Het uitgangspunt van het project is onder meer Vlaamse uitgevers ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe vormen van e-boeken.

Het project zal onderzoeken hoe e-boeken gemakkelijker, goedkoper en aantrekkelijker gemaakt kunnen worden. Ook wordt het sociale aspect van e-boeken onderzoht, zoals de mogelijkheid om aantekeningen in het boek te maken en het uitwisselen en bespreken van fragmenten met andere lezers.

Het project start op 1 juli en zal vier jaar duren. Het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie subsidieert het project met 1,4 miljoen euro.

Bron: demorgen.be/dm/nl/1006/Kunst-Literatuur/article/detail/1436253/2012/…

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld