Komende TwitterTale wordt TwitterSong!

Gecategoriseerd | Nieuws

Komende TwitterTale wordt TwitterSong!

Geplaatst op 13 februari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

De volgende TwitterTale van Schrijven Online wordt een TwitterSong!De vorige TwitterTale was een groot succes. De redactie heeft daarom besloten aankomende woensdag een volgende actie te doen, maar dan in de vorm van een #twittersong. De frontman van de Nederlandse band Gerhardt zal dit via Twitter gemaakte liedtekst gaan begeleiden.

meer lezen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld