Letterenborrel met de Haagse schrijver Theo Monkhorst

Gecategoriseerd | Nieuws

Letterenborrel met de Haagse schrijver Theo Monkhorst

Geplaatst op 11 januari 2014 door Schrijvers tussen de kassen

Zondag 12 januari gaat schrijver Ruud Hisgen in gesprek met collega-auteur Theo Monkhorst over zijn nieuwste roman Blinde perfectie. Theo Monkhorst heeft vier romans, vier bundels gedichten, een bundel vertaalde poëzie en een toneelstuk op zijn naam staan. Zijn nieuwste korte monoloog is aangeboden aan toneelgroepen. Ruud Hisgen praat met Monkhorst over zijn auteurschap en zijn vierde roman.

In deze roman is hoofdrolspeler Max een blinde schrijver die al schrijvende in zijn studeerkamer op zoek gaat naar het wezen van de perfecte vrouw. Tijdens het schrijfproces wordt hij geconfronteerd met zichzelf en met zijn relaties, met zijn mooie talentvolle vrouw die tragisch aan haar eind is gekomen en met zijn dochter aan wie hij zijn nieuwe roman dicteert en met wie hij al snel in conflict komt.

 

Dit gesprek in de entourage van een letterenborrel begint om 17.00 uur.

Toegang vrij

 

Haagse Kunst­kring, Denneweg 64, Den Haag, tel. (070) 364 75 85, [email protected]

haagsekunstkring.nl

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld