Longlist IJsbloemen

Gecategoriseerd | Nieuws

Longlist IJsbloemen

Geplaatst op 23 februari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

De longlist van de microwedstrijd IJsbloemen.Op de longlist van de microwedstrijd IJsbloemen stonden zeer vermakelijke of juist melancholieke verhalen. Lees hier de namen van de schrijvers die op de longlist zijn gekomen. Bovendien zijn wij benieuwd naar de feedback op twee verhalen van de longlist. Bespreek ze op Proeflezen.

meer lezen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld