Meiherdenking door kunstenaars van de Haagse Kunstkring

Gecategoriseerd | Nieuws

Meiherdenking door kunstenaars van de Haagse Kunstkring

Geplaatst op 14 april 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Meiherdenking door kunstenaars van de Haagse Kunstkring

Zaterdag 4 mei vanaf 19.30 uur

De Haagse Kunstkring biedt zaterdag 4 mei een speciaal programma ter herdenking van 4 en 5 mei. Het thema is dit jaar ‘verlangen naar vrijheid’ met teksten over onderdrukking en vrijheid. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en om stipt 20.00 uur zijn er twee minuten stilte.

Tatiana Radier leest gedichten van o.a. Leo Vroman en Ida Gerhardt. Anita Poolman draagt een fragment voor uit Brieven van den Nutteloozen Toeschouwer van Louis Couperus. Yvonne Keuls leest Avond 4 mei 1945 op de Laan van Meerdervoort. Pax Gritter zingt en begeleidt zichzelf op gitaar. Violist Noa Eyl omlijst de voordrachten muzikaal.

De toegang is vrij en iedereen is welkom.

Haagse Kunst­kring, Denneweg 64, Den Haag, tel. (070) 364 75 85, [email protected]

http://haagsekunstkring.nl/

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld