Nog 2 weken

Gecategoriseerd | Nieuws, Westlandse Streekdichter

Nog 2 weken

Geplaatst op 15 november 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Met nog 2 weken op de teller tot de sluiting voor de aanmelding voor de eerste Westlandse Streekdichter,  wordt er op de achtergrond met een aantal partijen uit het Culturele veld ( Westland Cultuurweb, Westlandtheater de Naald en Bibliotheek Westland)  al hard gewerkt aan het programma voor de inhuldiging op 28 januari 2016, zoals het er nu naar uit ziet wordt dit een bijzondere avond.

Voor kandidaten die zich nog niet hebben aangemeld, of nog twijfelen nu kan het nog.

U kunt het reglement hier downloaden en voor 01-12-2015 aanmelden via: streekdichter schrijvers tussen de kassen.nl met inachtneming van de in het reglement opgenomen aanmeld criteria.

2weeks-to-go-1-638

 

 

 

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:


Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld