Slotvoorstelling van Poëzie op Pootjes

Gecategoriseerd | Nieuws

Slotvoorstelling van Poëzie op Pootjes

Geplaatst op 06 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Slotvoorstelling Poëzie op Pootjes met Adrienne Vooijs en Mart van Marrewijk

De slotvoorstelling van Poëzie op Pootjes is op de Nationale Gedichtendag op donderdag 29 januari in de Centrale Bibliotheek aan het Spui. Naast tientallen Haagse dichters waaronder twee van “onze” dichters ( Adrienne Vooijs en Mart van Marrewijk ) zijn er die avond ook optredens van dichter Nico Dijkshoorn, rapper Jon Tarifa en zanggroep Kluister. Cabaretier Howard Komproe presenteert de gratis toegankelijke avond. De slotvoorstelling wordt gefilmd en uitgezonden op TV West op zondag 8 februari.

4xfoto

 

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld