Stem op het Mooiste Gedicht!

Gecategoriseerd | Nieuws

Stem op het Mooiste Gedicht!

Geplaatst op 02 januari 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Op 18 januari start de stemcampagne voor de Herman de Coninck Publieksprijs voor het mooiste gedicht. Uit ieder van de 5 bundels die genomineerd werden voor de Herman de Coninckprijs voor de beste bundel, maakt één gedicht kans op deze Publieksprijs. breng online je stem uit en maak kans op een boekencheque of een ticket voor de feestelijke uitreiking op 31 januari! Het gedicht met de meeste stemmen wordt in een mooie poster gegoten die je op Gedichtendag, donderdag 31 januari, gratis in de deelnemende boekhandels aangeboden krijgt. De stemcampagne verloopt in samenwerking met De Standaard, Radio 1, Canvas en Cobra.be.

Waar:  Algemeen 

Wanneer: 18 januari 2013

Prijs: gratis

Informatie: boek.be

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld