TwitterSong competitie

Gecategoriseerd | Nieuws

TwitterSong competitie

Geplaatst op 13 maart 2012 door Schrijvers tussen de kassen

13 Maart 2012

Maak je eigen versie van de TwitterSong en win je eigen videoclip!Ben je Singer-Songwriter? Zanger of zangeres? Bereik 15.000 potentiële fans en win je eigen videoclip. Stuur ons zo snel mogelijk je eigen versie van de TwitterSong in!

Schrijven online en 3FM Serious Talent Gerhardt maakten een Twittersongtekst, bestaande uit tweets van honderden volgers. Gerhardt maakte die tweets vervolgens tot een songtekst. Maar jij kan het lied schrijven! Neem nu via Twitter contact op met schrijvenonline.org (@schrijvenonline) of Gerhardt (@gerhardtmusic).

Vervolgens kun je aan de slag met de door Gerhardt gecomponeerde TwitterSong. Andere akkoorden, andere melodie, andere taal? Graag! Alles mag! Stuur jouw versie zo snel mogelijk op, tot uiterlijk maandag 2 april.

De ingezonden en door Gerhardt gekozen versies verschijnen op de website van Schrijven Online. Uiteindelijk beslist Gerhardt welke TwitterSong bekroond wordt met de 1ste plaats. De winnaar krijgt een videoclip bij zijn/haar inzending, gemaakt door videoproducer Paul Maarten Vis, en wint een abonnement op Gonzo (circus)!

Bekijk hier de TwitterSong.

Bron: http://schrijvenonline.org/nieuws/twittersong-het-vervolg

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld