wedstrijden | Making Peace Schrijfwedstrijd

Gecategoriseerd | wedstrijden

Making Peace Schrijfwedstrijd

Geplaatst op 06 maart 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Wie: Schrijven Online i.s.m. de Stichting Vrede van Utrecht

In het kader van 300 jaar Vrede van Utrecht organiseert Schrijven Online in samenwerking met de Stichting Vrede van Utrecht de Making Peace Schrijfwedstrijd.

Wat moet je doen?
Schrijf voor de Making Peace Schrijfwedstrijd een essay of kort verhaal van maximaal 1.000 woorden met als thema: ‘The art of making peace’. Over oorlog, vrede en manieren om de vrede te bewaren. Waargebeurde verhalen zijn toegestaan. Stuur je verhaal in naar [email protected]. Bekijk ook het reglement van Schrijven Online wedstrijden.

Wat kun je winnen?
De winnaar van de eerste prijs ontvangt het volgende prijzenpakket:

2 kaartjes voor het openingsfeest met JunkieXL en het Metropole orkest. Klik hier voor een impressie.
2 kaartjes voor de musical Soldaat van Oranje op woensdag 18 september 2013.
2 flessen Vredeswijn.
2 gesigneerde exemplaren van de boeken In Vredesnaam van Danielle Hermans en Het mysterie van de zwarte mantel van Martine Letterie.
Winnaars van de tweede en derde prijs ontvangen ieder twee gesigneerde exemplaren van de boeken In Vredesnaam van Danielle Hermans en Het mysterie van de zwarte mantel van Martine Letterie.

Deadline en jury
De deadline van de Making Peace Schrijfwedstrijd is 26 maart (tot middernacht). De uitslag zal bekend worden gemaakt op 4 april.

De jury van de wedstrijd bestaat uit: Danielle Hermans (schrijfster), Martine Letterie (schrijfster), Marianne van Exel (hoofdredacteur IsGeschiedenis.nl) en Frank Noë (hoofdredacteur Schrijven Magazine/Schrijven Online).

Deadline: 26 maart 2013
Winnen: Kaartjes voor openingsfeest Vrede van Utrecht, voor de musical Soldaat van Oranje, 2 flessen Vredeswijn en 2 boeken.

BRON: schrijven online

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld