wedstrijden | Nationale Poëziewedstrijd

Gecategoriseerd | wedstrijden

Nationale Poëziewedstrijd

Geplaatst op 31 augustus 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Dit schooljaar organiseert de Talenacademie Nederland een nieuwe Nationale Poëziewedstrijd, onder het motto “Doe mij maar een gedicht over… je droomland”.

Leerlingen van het basis, het voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs kunnen op eigen initiatief of dat van de docent de uitdaging aangaan om geïnspireerd door hun droomland gedichten in de vreemde taal te schrijven. Zie Doe mee!

Nieuw! Tijdens deze editie krijgen de leerlingen niet alleen de mogelijkheid om een gedicht te schrijven, ze kunnen hun gedicht ook voordragen op een video -of audio-opname.

Ga creatief aan de slag met taal en maak kans op droomprijzen! Kortom, een creatieve wedstrijd voor de leerling en een motiverende les voor de docent. Zie Docenten.

Het startsein van de wedstrijd wordt gegeven op vrijdag 24 september 2010 in het kader van de Europese Dag van de Talen.

BRON: De Poëziewedstrijd

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld