PROZANNI 2015

Gecategoriseerd | wedstrijden

PROZANNI 2015

Geplaatst op 26 juli 2015 door Schrijvers tussen de kassen

b0e2083ec5-Logo - Prozanni - KL - 1

Grote schrijfwedstrijd voor proza

(korte verhalen – novellen – romans)

Voor: Vlaamse en Nederlandse auteurs.

Deadline: 30 september 2015. Aantal woorden: onbeperkt.

Geen opgelegd thema. Inschrijfgeld: geen.

Prozanni 2015 is een nieuwe grote jaarlijkse schrijfwedstrijd voor proza. Uitgeverij Annibo wil met deze wedstrijd debutanten een extra kans bieden om hun werk te publiceren, maar ook gevestigde auteurs mogen aan de wedstrijd deelnemen. Er is voor deze eerste editie van Prozanni (samentrekking van ‘proza’ en ‘Annibo’) geen opgelegd thema. Alle genres zijn welkom.

Auteurs mogen vanaf heden verhalen, novellen en romans insturen. Men mag met het ingezonden werk al eerder aan andere schrijfwedstrijden deelgenomen hebben, maar de ingezonden manuscripten mogen nog niet eerder bij een reguliere uitgeverij gepubliceerd zijn. De deelnemers verbinden zich er toe hun voor deze wedstrijd ingezonden manuscripten niet bij een andere uitgeverij aan te bieden tot en met 30 september 2017 (behalve wanneer hun manuscripten in dit najaar niet voor deze wedstrijd geselecteerd zijn). Het ingezonden werk wordt beoordeeld en geselecteerd voor publicatie door de redactie van Annibo en een neutraal lezerspanel. Alle geselecteerde verhalen en novellen worden professioneel uitgegeven in bundels. Romans worden afzonderlijk door Annibo uitgegeven. Er zijn geen kosten voor de deelnemers aan deze wedstrijd verbonden. Elke geselecteerde deelnemer ontvangt een gratis exemplaar van het boek waarin zijn werk gepubliceerd wordt + jaarlijks de gebruikelijke royalty’s op de effectief verkochte exemplaren. Vraag eerst via mail het reglement aan alvorens manuscripten in te sturen.

SLUITING:30-09-2015

WIE:Annibo

WINNEN:Publicatie

WEBSITE:Klik hier

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld