Café “Mooie Woorden” 9de editie

Gecategoriseerd | Evenement

Café “Mooie Woorden” 9de editie

DATUM: 09/11/2017
TIJD: 20:00 – 23:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
De 3 Winckels

Categorie


Laat u verrassen tijdens een wervelende avond vol van poëzie, proza en muziek door Westlandse schrijvers, dichters en singer / songwriters. Tijdens deze avond dragen Westlandse schrijvers voor uit eigen werk waarbij de diversiteit voor verassingen gaat zorgen.
 

‘Het schrijven van poëzie is de ademhaling van de ziel’ zo verwoordt Eregast Piet Hardendood zijn passie, die pas aan het eind van zijn vijftiger jaren is ontstaan. Inmiddels is hij aangeland aan het einde van zijn zestiger jaren, maar als dichter is hij nog steeds jong. Hij schrijft regelmatig gedichtenreeksen en binnen het stramien van deze vorm neemt hij de lezer/toehoorder mee naar de diepere lagen van zijn beeldende taal. Voor deze avond is zeker de reeks “ontmoeting met de stilte” van toepassing. Een must voor elke poëzieliefhebber.

 
 
Verder bestaat de line-up uit:
 • José van Winden,
 • Dennis Koopman,
 • Wil van der Helm,
 • Lia Spitters
 • Ineke de Bruin,
 • Hans Kamp,
 • onze streekdichter Marijke van Geest
 • Joop Alleblas

Natuurlijk zijn er bij “Café Mooie Woorden” ook deze keer fraaie woorden op muziek te beluisteren. Deze keer gezongen en soms ook gesproken door Henk Bogaard die met Nederlandstalige liedjes en andere poëtische tekstvormen u laat weten wat hem raakt, opvalt, bezig houdt, of hem zomaar te binnen schiet.Ooit volgde hij een groente en fruitrijk dieet en daardoor handelen veel van zijn geesteskinderen over ooft, groenten maar ook andere levensperikelen. Henk begeleidt zichzelf op de akoestische Spaanse gitaar.

 
De presentatie van de avond is in handen van Marijke van Geest 
 
In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot de aanschaf van het uitgegeven werk van onze schrijvers bij de boekentafel van The Read Shop Naaldwijk.
 
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door :
 
 
DE TOEGANG IS GRATIS
 
ZAAL OPEN: 19.30
AANVANG: 20.00

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
 • Het vermoeden van oorlog

  Het vermoeden van oorlog

  De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld