Eerste Westlandse Boekengala

Gecategoriseerd | Evenement

Eerste Westlandse Boekengala

DATUM: 28/03/2017
TIJD: 19:15 – 23:59

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
WestlandTheater De Naald

Categorie


Op Dinsdag 28 maart 2017 beleeft Gemeente Westland haar allereerste Westlandse Boekengala.  WestlandTheater De Naald is uitgekozen als place to be voor deze sfeervolle avond, waar gasten ogen en oren tekort komen. Het Westlandse Boekengala is een initiatief van Schrijvers tussen de Kassen, i.s.m. Westland Cultuurweb, Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald. Naast tal van nationale en lokale artiesten, maakt niemand minder dan dichter, schrijver, jazzkenner, theaterdier en bovenal Rotterdammer Jules Deelder deze avond zijn opwachting.

Met als thema van de avond ‘Verboden Vruchten’, tevens het nationale thema van de Boekenweek, zal Jules Deelder uiteraard raad weten. Naast Jules Deelder staan ook rapper Fresku en storyteller en poëet Justin Samgar deze avond in De Naald. Op eigenzinnige en verfrissende wijze aan elkaar gepraat door de gastvrouw van de avond: cabaretière Margriet Bolding. De avond bestaat uit twee delen: een spetterende aftrap in de Koornneef Retailgroepzaal, gevolgd door een verrassend en ludiek programma met borrel in de foyer.

Tal van optredens
Laat u in de foyer meeslepen, ontroeren en verbazen door optredens van o.a. Het Wilde Westen, poetryslammer Else Kemps en de Westlandse Streekdichter Marijke van Geest. Muzikaal omlijst door de band FABruari Four. Ook de uitslag van de schrijfwedstrijd die door ons is uitgeschreven wordt deze avond bekend gemaakt, waarbij de winnaars zullen voordragen. Kijk hier voor meer informatie m.b.t. de Schrijfwedstrijd.

Het programma start stipt om 20.00 uur. De foyer is vanaf 19.15 uur geopend waar gasten worden verwelkomd met een drankje. We dansen de avond uit, waarbij het programma eindigt rond middernacht. Dresscode voor deze avond is feestelijk!

Het Westlands Boekengala wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Westland, Loswal de bonnen en Fonds Westland.

Reserveren
Kaarten voor deze unieke avond zijn vanaf 18 januari verkrijgbaar via WestlandTheater De Naald: westlandtheater.nl, 0174-636900 of aan de balie van De Naald. Kaarten kosten € 15

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld