Het Tuinfeest 2010

Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Het Tuinfeest 2010

Geplaatst op 12 mei 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Titel: Het Tuinfeest 2010
Link : klik hier
Beschrijving: Hierbij laten wij graag aan u weten dat de kaartverkoop voor ’Het Tuinfeest 2010’ dat dit jaar op zaterdag 31 juli zal plaatsvinden vanaf nu is gestart. Als vriend en/of donateur kunt u vanaf dit moment entree- en buffetkaarten kopen. Voor alle overige belangstellenden is het mogelijk vanaf 18 mei kaarten te kopen.
Voorlopig zijn wij nog even druk bezig om deze dag weer tot in de puntjes te verzorgen. Wacht u niet te lang met het kopen van uw kaartjes? Het Tuinfeest is ieder jaar snel uitverkocht! Wij hopen u te zien op 31 juli!
Datum: 2010-07-31

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld