Van ver en dichterbij. Een ontmoeting van culturen in poëzie en muziek.

Gecategoriseerd | Podium

Van ver en dichterbij. Een ontmoeting van culturen in poëzie en muziek.

DATUM: 19/04/2015
TIJD: 16:00 – 17:30

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
De Haagse Kunstkring

Categorie


Gerrit Vennema & Mahmoud Jasem

Op 19 april vindt in de Haagse Kunstkring een ontmoeting van culturen plaats met poëzie en muziek. De dichters Mahmoud Jasem Alnajar (uit Irak, nu wonend in Den Haag) en Gerrit Vennema (ook wonend in Den Haag) dragen afwisselend voor uit eigen werk. Zij doen dat in het Arabisch, Engels en Nederlands. Mahmoud uit zijn bundel Silence cloak, Gerrit uit Als in Arcadië. Met live muziek uit het Midden-Oosten.

Het programma duurt ongeveer 50 minuten en daarna kunnen bundels gekocht worden. Natuurlijk is zoals altijd na Kunstkringbijeenkomsten de bar open.

Toegang leden Haagse Kunstkring € 3,-; overigen € 6,-.

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld