voorleesdag tuincentrum Ockenburgh

Gecategoriseerd | Voorleesdag

voorleesdag tuincentrum Ockenburgh

Geplaatst op 26 maart 2016 door Schrijvers tussen de kassen

Kaart wordt geladen…

DATUM: 26/03/2016

TIJD: 10:00 – 16:00

Locatie
Tuincentrum Ockenburg

Categorie


Op zaterdag 26 maart vind er een voorleesdag plaats in tuincentrum Ockenburgh te Loosduinen. Ockenburgh is heel gezellig tuincentrum waar konijnen een streepje voor hebben. En daarom is dit de ideale plek voor Frans van der Meer om voor te lezen uit “de Fluf en het Wortelmysterie”. Vanaf  tien tot vier uur wordt er voorgelezen, er kunnen gesigneerde boeken aangeschaft worden, en met kinderen worden er placemats gemaakt.

Naast konijnen komen ook kuikentjes ons gezelschap houden.

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:


Laat een reactie achter
Los de Som op : *

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld