iPoetry Live

Gecategoriseerd | Evenementen Archief

iPoetry Live

Geplaatst op 13 mei 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Title: iPoetry Live
Locatie: Utrecht
Link: klik hier
Beschrijving: Dichters, schrijvers en muzikanten in de nachtclubsetting van Club Moira. iPoetry Live presenteert om de twee maanden het beste wat de poëzie te bieden heeft, afgewisseld met muziek van de iPoetry-huisband PHINX, en een zinderende poëziequizzz onder leiding van showmaster Alexis de Roode. Verder alleen maar grote namen, aanstormend talent, voordrachtskunstenaars, light-verse dichters, hermetici, stads- en plattelandsdichters, slammers, troubadours, domineedichters en P.C.Hooftprijswinnaars.

iPoetry Live is er elke twee maanden in theater Moira. Houd de site in de gaten voor de actuele line up. Deze maand de onovertroffen schrijver en dichter J. Bernlef, dichteres Lieke Marsman, schrijver Dimitri Antonissen en aanstormende dichteres Anne Broeksma. Het wordt weer een schitterende avond, dus kom allen!

Poetry Live: donderdag 20 mei 2010, 20:00 uur
 Theater Moira
 Wolvenstraat 10, Utrecht
Entree: € 10,00 / € 6,00 (*korting voor Studenten/CJP/65+ én dichters).

Korting voor dichters! Lever bij de kassa drie gedichten van eigen hand in en je mag tegen kortingstarief naar binnen. De beste inzender krijgt bovendien bij de volgende editie van iPoetry Live zijn 5 minutes of fame!

Reserveren: Vul hier het formulier in. Als het formulier niet werkt:
[email protected] of bel naar: 030-233 4799. Vermeld de datum van de voorstelling, het aantal kaarten, je naam en e-mailadres.
Datum: 2010-05-20

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld