Kinderboekenweek: De Grote Teken Tentoonstelling

Kinderboekenweek: De Grote Teken Tentoonstelling

Geplaatst op 30 september 2010 door Schrijvers tussen de kassen

De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema: De Grote TekenTentoonstelling – beeldtaal in kinderboeken. Afbeeldingen en illustraties spelen een grote rol in kinderboeken. Van woensdag 6 tot en met 16 oktober 2010 is het weer feest in de bibliotheken en boekhandels. Bibliotheek Westland heeft weer een leuk programma samengesteld met activiteiten, een voorstelling, speurtocht en kleurplaat. Haal de kleurplaat en puzzel bij een van de vestigingen.

Op woensdag 6 oktober start de Kinderboekenweek met het Kinderboekenweekfestival van 13.30 tot 17.00 uur in WestlandTheater De Naald. Koop voor € 5,00 een bieb-button, met deze button opgespeld kun je op 6 oktober aan alle bibliotheekactiviteiten meedoen: grimeren, workshop striptekenen (8+), karikatuur laten tekenen, workshop striptekenen (8+), knutselen met Klieder&Klodder (4+), met Kikker op de foto. Alle activiteiten zijn doorlopend de hele middag, alleen de tekenworkshop (houtskool tekenen) van Helen van Vliet vindt op 2 tijdstippen plaats, nl. van 14.00 tot 15.00 uur en 15.30 tot 16.30 uur. De bieb-button is te koop in alle vestigingen van Bibliotheek Westland én bij WestlandTheater De Naald!

Gedurende de hele Kinderboekenweek is er van alles te doen in de bibliotheek. Er is een leuke verrassing voor je als je de speciale kinderboekenweek-kleurplaat inlevert. Verder is er een speurtocht door de bibliotheek, met een leuke verrassing als je de puzzel oplost. Natuurlijk ligt er een cadeautje klaar voor alle kinderen die tijdens de kinderboekenweek lid worden van de bibliotheek!  Iedereen tot 16 jaar is gratis lid van Bibliotheek Westland!
Gratis verkrijgbaar: De Voorleesgids en de Kinderboekenmolen, boordevol leestips (zolang de voorraad strekt). In alle vestigingen van Bibliotheek Westland: een tentoonstelling van de bekroonde boeken (Griffels, Penselen en de Prijs van de Kinderjury .    

Op woensdag 13 oktober is er een poppenkastvoorstelling door ’t Sprekende Koffertje in Bibliotheek Monster. Een leuke voorstelling voor peuters en kleuters over voorlezen! Een toegangskaartje kost € 1,50 en is te koop bij alle vestigingen en te reserveren via bibliotheekwestland.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld