Literair Café “De Mooie Woorden” 3de editie

Gecategoriseerd | festival, Podium

Literair Café “De Mooie Woorden” 3de editie

DATUM: 14/04/2016
TIJD: 20:00 – 22:30

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
De 3Winckels

Categorie


Laat u verrassen tijdens een wervelende avond vol van poëzie, proza en muziek door Westlandse schrijvers, dichters en singer / songwriters. Tijdens deze avond dragen Westlandse schrijvers voor uit eigen werk waarbij de diversiteit voor verassingen gaat zorgen. Onze gasten voor deze avond zijn: Justin Samgar en het duo Zij en Ik .

In willekeurige volgorde treden deze avond voor u op:

 • Nico van de Wetering (Poëzie)
 • Nelleke Vollebregt (Poëzie)
 • Henk Tetteroo (Proza voorgedragen in de Westlandse streektaal)
 • Piet Janssen (Poëzie)
 • Adrienne Vooijs (Poëzie)
 • Cees Hol (Proza)
 • Joop Alleblas (Poëzie)
 • Jaap van Oostrum (Poëzie)

De presentatie is in handen van Peter Pakvis.

In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot de aanschaf van het uitgegeven werk van onze schrijvers bij de boekentafel van Plein12.

Over Justin Samgar:

Justin SamgarHij is van oorsprong een verhalenverteller die, nadat hij een lokale poetryslam had gewonnen, aan het begin van zijn carrière huisdichter werd bij BNN en 3FM voor diverse radio- en tv-programma’s. Getriggerd door dit succes begon hij fulltime te dichten in opdracht van media, bedrijven en evenementen met zijn onderneming PoetryPusher. Justin is een hardwerkende podiumkunstenaar met veel liefde voor zijn vak. In 2015 gaf hij zijn sprookjesbundel ‘De Absolute Waarheid’ uit. Met zijn humor, openheid, charme en een eigenzinnig ritme weet het zijn publiek te raken. Zijn gedichten hebben vaak een erotische ondertoon, die de luisteraar op het puntje van de stoel houdt.

 

Over Zij en Ik:

Zij en IK

Het inmiddels bekende Westlandse cabaretduo Zij en Ik bestaat uit Carli Spruijt en Eva Opperman. Op het cabaretfestival in Groningen straalden zij vorig jaar in de halve finale. Sinds januari zijn ze elke maand op de WOS radio te horen met een overzicht van belangrijke, kansloze en enerverende gebeurtenissen uit de regio. De première van hun eerste avondvullende programma ‘In alle eerlijkheid’ in Westland theater De Naald is inmiddels uitverkocht.

 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door :

DE TOEGANG IS GRATIS

ZAAL OPEN: 19.30
AANVANG: 20.00

 

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
 • Het vermoeden van oorlog

  Het vermoeden van oorlog

  De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld