Literair Café “Mooie Woorden” 6de editie

Gecategoriseerd | Evenement

Literair Café “Mooie Woorden” 6de editie

DATUM: 13/04/2017
TIJD: 20:00 – 23:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
De 3 Winckels

Categorie


Laat u verrassen tijdens een wervelende avond vol van poëzie, proza en muziek door Westlandse schrijvers, dichters en singer / songwriters. Tijdens deze avond dragen Westlandse schrijvers voor uit eigen werk waarbij de diversiteit voor verassingen gaat zorgen.
 
We zijn blij dat we voor de muzikale intermezzo’s de mannen van 0900-VIKTOR hebben kunnen strikken en dat onze eregast van vanavond niemand minder is dan Look J. Boden.
 
Look is een multidisciplinair kunstenaar, hij werkt afwisselend als grafisch vormgever, fotograaf, tekstschrijver en performer. Ook was hij oprichter en hoofdredacteur, tot 2002, van literair tijdschrift ‘Renaissance, en organiseerde 10 lokale edities van Gedichtendag en diverse andere literaire festivals.
In de jaren 2015 en 2016 was hij stadsdichter van Vlaardingen, zijn laatste bundel Kleurstof bevat alle stadsgedichten over Vlaardingen uit deze periode. Eerdere bundels van hem zijn De Waan van de Nacht (2007) en Waswater uit 2015. Verschillende van zijn gedichten zijn verschenen in tijdschriften en vooral lokale bloemlezingen. Onder de naam TextMessage gaf hij bundels uit van andere dichters.
 
De viermansformatie 0900-VIKTOR bestaande uit Rutger Wolf – zang en toetsen, Sebastiaan Franse – gitaar, Mark van Dooren – zang en basgitaar en Jort Huiskens – drums. Zij hebben een bekendheid opgebouwd op grote en kleine regionale podia en hun muziek bestaat uit kleurrijke melodielijnen met scherpe, verhalende teksten.
 
Verder zullen de Westlandse winnaars van de themawedstrijd ‘Verboden Vruchten’ in het kader van het Westlands boekengala  hun bekroonde werk voordragen.
De presentatie van deze avond is in handen van Piet Janssen, dichter en sprookjesverteller
De rest van de line-up volgt snel
 
In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot de aanschaf van het uitgegeven werk van onze schrijvers bij de boekentafel van The Read Shop Naaldwijk.
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door :
 
 
DE TOEGANG IS GRATIS
 
ZAAL OPEN: 19.30
AANVANG: 20.00

Reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld