Ongehoord podium

Gecategoriseerd |

Ongehoord podium

DATUM: 29/09/2013
TIJD: 14:00 – 16:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
glazen zaal Centrale Bibliotheek van Rotterdam

CategorieGeen Categorieën


Net als in 2012 organiseerde de stichting Ongehoord! in 2013 opnieuw een gedichtenwedstrijd. Ook dit jaar zijn mooie prijzen te winnen. Wat te denken van het prachtige beeldje gemaakt door kunstenares Lillian Mensing, de publicatie van de winnende gedichten op de website van Ongehoord! en de mogelijkheid voor de prijswinnaars om voor te dragen op het podium van Ongehoord!

Het thema van 2013 is ‘De wind’. En via alle inzendingen hebben we gezien dat men hier vele kanten mee op kon. in totaal hadden we 237 inzendingen en binnenkort gaat de jury die bestaat uit Daniel Dee, Gerard Reusink en Upperfloor zich hier over buigen.

Zondag 29 september zullen 12 deelnemers welke zich persoonlijk hiervoor hebben opgegeven hun gedicht voordragen tijdens ons podium, maar de daadwerkelijke uitslag is 27 oktober in het bibliotheek theater en belooft weer een groot feest te worden.

Meer informatie over de gedichtenwedstrijd van vorig jaar bekijk dan de onderstaande videobeelden gemaakt door Peter Berghout voor een impressie.

BRON: Stichting ongehoord

 

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld