Openingsfeest Kinderboekenweek in WestlandTheater De Naald!

Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Openingsfeest Kinderboekenweek in WestlandTheater De Naald!

Geplaatst op 02 oktober 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Op woensdag 5 oktober is het weer zover…… dan start de 57e Kinderboekenweek! Tien dagen lang staat het kinderboek in de spotlights. Het thema van deze kinderboekenweek is Superhelden, over dapper durven zijn. Helden zijn er in alle soorten en maten, lief, stoer, grappig en slim.
In WestlandTheater De Naald zijn er op 5 oktober verschillende voorstellingen te bezoeken, namelijk ‘Nanda roept jou!’ om 14.00 uur in de Grote Zaal en ‘Oma’s oma’ om 14.30 uur in de Kleine Zaal. Daarnaast organiseert Bibliotheek Westland in De Naald van 13.30 tot 17.00 uur leuke activiteiten, zoals:

–         Op de foto met Dolfje Weerwolfje

–         Grimeren

–         Ontmoet schrijver Gideon Samson

–         Volg een workshop ‘Hoe word ik een superheld?’ door Gideon Samson

–         Kennismaken met leuke apps op de iPad

–         Knutselen met Klieder & Klodder

–         Boeken kopen bij de kraam van Bruna

Als je een kaartje hebt voor een voorstelling, dan zijn alle bibliotheekactiviteiten gratis. Ga je niet naar een voorstelling dan kost een kaartje € 1,50 en kun je de hele middag alle activiteiten doen. Je kunt de kaartjes kopen bij alle vestigingen van Bibliotheek Westland of op 5 oktober bij De Naald.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld