Paulien Cornelisse in Bibliotheek Monster

Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Paulien Cornelisse in Bibliotheek Monster

Geplaatst op 28 maart 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Paulien heeft wekelijks een taalrubriek in NRC.next, maandelijks een column in NRC M, maandelijks een column in Mind Magazine, en eens per twee weken leest ze een column voor op de Wereldomroep. Verder schrijft ze uiteenlopende artikelen voor kranten en tijdschriften. Samen met Aaf Brandt Corstius had ze in NRC Handelsblad een maandelijkse restaurantrubriek. In april 2009 kwam het eerste boek van Paulien Cornelisse uit ‘Taal is zeg maar echt mijn ding‘. Binnen een maand stond het boek op de bestsellerlijst op nummer 1, en is inmiddels toe aan een zevende druk. Paulien Cornelisse is veelzijdig; zo heeft ze cabaret gedaan, schrijft ze voor toneel en was ze standup comedian.

Op woensdag 14 april is ze te gast in Bibliotheek Monster om te vertellen over haar werk. Aanvang van de lezing is 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen en via bibliotheekwestland.nl en kosten € 2,50 voor leden van Bibliotheek Westland en € 5,00 voor niet-leden.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld