Poëziefestival ‘Dichter bij de Druif’

Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Poëziefestival ‘Dichter bij de Druif’

Geplaatst op 20 april 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Op zaterdag 21 mei 2011 vindt in het themapark De Westlandse Druif te Monster voor de 3de keer het poëziefestival ‘Dichter bij de Druif’ plaats. In een van de kassen van het themapark lezen Westlandse dichters tussen de druivenranken voor uit eigen werk.

Bij voldoende belangstelling kunt u ’s middags zelf aan de slag om op deze romantische locatie een eigen gedicht te schrijven tijdens een workshop die gegeven wordt door Adrienne Vooijs.

’s Avonds dragen de dichters Peter Kleer, Marijke van Geest, George Meeder, Mart van Marrewijk, Adrienne Vooijs, Gé Ansems en Jan Wagemakers voor uit eigen werk.

De avond wordt muzikaal omlijst door Jan Hillebrand

Foto reportage 2010:

Wanneer:        Zaterdag 21 mei 2011
Aanvang:        20.00  uur
Entree:            € 7,50 inclusief koffie en een consumptie

Om u aan te melden klik hier
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld