Westlands Boekengala 2019

Westlands Boekengala 2019

DATUM: 27/03/2019
TIJD: 20:15 – 23:30

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
WestlandTheater De Naald

Categorie


Het Westlandse Boekengala is een jaarlijks terugkerend evenement op initiatief van Schrijvers tussen de Kassen, i.s.m. Westland Cultuurweb , Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald.
 
De belangrijkste doelstellingen bij de organisatie van het Westlands Boekengala zijn:
 • Het op de kaart zetten van een jaarlijks evenement dat stevig verankerd is in het Westlandse cultuuraanbod. Naar voorbeeld van het landelijke Boekengala, maar met een Westlandse twist. Zodat schrijven en dichten, literatuur en lezen eenmaal per jaar vol in de schijnwerpers staan.
 • De uitwisseling bevorderen tussen professionele (landelijk bekende) schrijvers en dichters enerzijds en liefhebbende (plaatselijke) amateurschrijvers en dichters anderzijds.
 • Verbinding leggen tussen lezers en schrijvers, tussen dichters en publiek.
 • Verbinding leggen tussen Westlandse literatuur en andere Westlandse kunstdisciplines als muziek, theater, cabaret en beeldende kunst.
 • Een jong publiek betrekken via het middelbaar onderwijs, en dit in contact brengen met levende literatuur in al zijn rijkdom.

Komende weken maken we de Line-up bekend

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
 • Het vermoeden van oorlog

  Het vermoeden van oorlog

  De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld