Westlandse Schrijversmarkt op 25 maart in Bibliotheek ’s-Gravenzande

Westlandse Schrijversmarkt op 25 maart in Bibliotheek ’s-Gravenzande

Geplaatst op 14 maart 2011 door Schrijvers tussen de kassen

In de Boekenweek, van 16 tot en met 26 maart, wordt op vrijdag 25 maart van 13.30 tot 17.30 uur de tweede Westlandse Schrijversmarkt gehouden in Bibliotheek ’s-Gravenzande. Ongeveer 25 dichters en schrijvers afkomstig uit of woonachtig in het Westland, zullen hier hun werk presenteren. Zij zullen vragen beantwoorden en vertellen over hun werk. Daarnaast is het mogelijk om hun werk aan te schaffen. Aanwezig zullen zijn:

Gé Ansems, Ed van Berkel, Ria Boers, Bruna Westland, Jan Buskes, Rik Comello, Jeroen Dahmeijer (Redactie Schrijvers tussen de kassen), Wil van der Helm,  Aad Holstein, Ton Immerzeel, Maya Katerberg, Piet Kuyvenhoven, Koos van Leeuwen, Fred Louter, Jan van Luyn, Frans van der Meer, Maarten van Nieuwkerk, Cees van der Pol, Sylvia Rietdijk, Lia Spitters, Margriet Verbeek, Adrienne Vooijs met  deelnemers van haar dichtworkshop, Paul Waterman, Henk Willemsen, Gemma van Winden-Tetteroo, Jos Zuijderwijk.

Tijdens de Schrijversmarkt is er ook een dichters- en schrijverscafé van 14.00 tot 16.30 uur. Veel deelnemers aan de schrijversmarkt dragen en lezen voor in het café. De heren Mart van Marrewijk, George Meeder en Jan Schrauwen dragen alleen voor. Wil van der Helm zal voorlezen uit haar boek ‘Binky’ tijdens de schrijversmarkt, van 16.00 tot 16.15 uur voor kinderen van 4 jaar en ouder.

De Westlandse Schrijversmarkt wordt geopend door wethouder Arne Weverling om 13.30 uur, waarbij hij een eigen geschreven verhaal zal voorlezen. De Westlandse Schrijversmarkt  is voor het publiek gratis toegankelijk. Bibliotheek ’s-Gravenzande zal in verband met deze schrijversmarkt open zijn tot 17.30 uur.

Kijk op bibliotheekwestland.nl voor meer informatie over deze dichters en schrijvers en hun werk.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld