Westlandse schrijversmarkt

Westlandse schrijversmarkt

Geplaatst op 08 februari 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Titel: Westlandse schrijversmarkt
Lokatie: Bibliotheek ‘s-Gravenzande
Link : klik hier
Beschrijving: Vorig jaar heeft Bibliotheek Westland een Westlandse Schrijversmarkt gehouden tijdens de Boekenweek. Ook dit jaar willen we tijdens de Boekenweek, die van 16 tot en met 26 maart loopt, weer een schrijversmarkt houden. Op vrijdag 25 maart van 13.30 – 17.00 uur in Bibliotheek ’s-Gravenzande bent u welkom op de Westlandse Schrijversmarkt. De Westlandse Schrijversmarkt wordt geopend door wethouder Arne Weverling om 13.30 uur. De Westlandse Schrijversmarkt is voor het publiek gratis toegankelijk.

We hebben daarvoor vele schrijvers en schrijfsters uitgenodigd. Mochten er in het Westland nog schrijvers en schrijfsters zijn die we nog niet hebben uitgenodigd, meldt u dan vóór vrijdag 25 februari aan bij Catherine Theissens, Bibliotheek
‘s-Gravenzande, e-mail [email protected], tel. 0174 – 415 276. We raden u aan om u zo snel mogelijk aan te melden omdat de ruimte beperkt is en vol is vol.

Tijdens de Schrijversmarkt houden we ook een dichters- en schrijverscafé van 14.00 – 16.30 uur. Elk half uur kan een dichter of schrijver ongeveer 5 minuten uit eigen werk voordragen of voorlezen. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u hier aan wilt deelnemen.
Er is ook een workshop van 14.00 – 16.00 uur door Karin Anema over het ‘Schrijven van levensverhalen’ waar de deelnemers gratis aan kunnen deelnemen. Er kunnen maximaal 25 mensen aan deel nemen.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld