Café “Mooie Woorden” 17de editie

Gecategoriseerd | Geen categorie

Café “Mooie Woorden” 17de editie

Geplaatst op 21 oktober 2019 door Schrijvers tussen de kassen

De zeventiende editie van Café Mooie Woorden vindt plaats op 14 november 2019 op onze vertrouwde stek bij de 3 Winckels, Dijkweg 3 in Naaldwijk.

We hebben voor deze avond geen specifiek thema en wij verwelkomen een Haagse delegatie met o.a. Patricia Jangbahadoor.


Patricia komt uit Den Haag, een gevoelsmens, een levensgenieter met passie voor de woordkunst. “Schrijven is een manier om mezelf te zijn en expressie en vorm te geven aan wat ik voel, denk en beleef. Mijn gedichten zijn heel erg persoonlijk maar ook toepasselijk voor anderen. Ik wil graag de liefde laten horen, voor jezelf, de ander en het goddelijke. En zo volg ik mijn spiritueel pad”, vertelt Patricia over haar gedichten.
Als het goed is neemt Patricia waarschijnlijk ook nog een collega dichter mee uit Den Haag.
 

Verder kun je luisteren naar nieuw en oud werk van onze leden:

– Cees Hol
– Piet Janssen
– Jaap van Oostrum
– Giel van der Hoeven

In de tijd die resteert, is er een open podium waar iedereen aan mee mag doen. Heb je een gedicht, liedje of een stukje proza geschreven en wil je dit laten horen, meld je dan op de avond zelf even aan bij de presentator, Marjoke van Arnhem-van Baalen

De muzikale intermezzo’s worden verzorgd door Marjolein Jua is docent Nederlands op het ROC Mondriaan te Den Haag. Ze heeft altijd een passie gehad voor taal. Marjolein studeerde Afrikanistiek aan de Universiteit Leiden, waar ze zich richtte op Islamitisch Recht, Islamologie en Arabisch. Uiteraard spreekt ze ook gewoon Nederlands, Engels, Frans, Duits…en Swahili.

Wees welkom om te genieten van de voordrachten van al deze schrijvers. De avond wordt onderbroken door twee pauzes, waarin je een drankje kunt drinken en onze boekentafel kunt bekijken. De aanwezige schrijvers en dichters signeren hun werk graag!
 

De toegang is zoals altijd gratis! Kom vooral niet alleen, maar neem een vriend of vriendin mee en we garanderen dat jullie een geweldige avond hebben vol mooie woorden.
Zoals jullie gewend zijn komt er wel iemand met de PET rond
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld