Boekpresentatie ‘Zieleneiland’

Gecategoriseerd | Nieuws, Tips

Boekpresentatie ‘Zieleneiland’

Geplaatst op 09 december 2018 door Schrijvers tussen de kassen

Concordia Cultureel brengt op donderdag 13 december 2018.
“Midwinteravond”, vol met proza, poëzie en muziek.
In een sfeervolle ambiance brengt de Westlandse dichter Gé Ansems de vertelvoorstelling de “SLANGFLUIT”. Op zijn eigen theatrale wijze komt het verhaal tot stand, humoristisch en inventief, waarbij de tindissel en de accordeon de sfeer in de Ierse Pub tot leven brengen.

Boekpresentatie: Aansluitend op zijn vertelvoorstelling ‘De Slangfluit’ presenteert Gé Ansems zijn nieuwe roman ‘Zieleneiland’, een uitgave van Uitgeverij Macc. De roman verhaalt een liefdesdrama in het voorportaal van het hiernamaals. Het boek is in de pauze verkrijgbaar, op verzoek gesigneerd door de auteur.

Daarna neemt stadsdichter Jaap van Oostrum het over en leest u voor uit eigen werk. Luchtige verzen over alledaagse gebeurtenissen. Een avond vol proza en poëzie. Ook de muziek krijgt volop aandacht. Cantororganist Gerard Bal bespeelt het Kückelorgel en samen met echtgenote Lia Bal op dwarsfluit zorgen zij voor betoverende Ierse klanken.

Aanvang 20:00 uur

Concordia Cultureel biedt een gevarieerd en voor iedereen toegankelijk programma, daarom vragen wij aan het eind van de avond om een vrijwillige bijdrage om dit ook mogelijk te maken.
Concordia Cultureel, Maasdijk 40, 2676 AE Maasdijk

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld