Cultuurverbinders

Gecategoriseerd | Nieuws

Cultuurverbinders

Geplaatst op 16 mei 2016 door Schrijvers tussen de kassen

Cultuurverbinders nieuwe naam Culturele Raad Monster
Cultuurverbinders brengt cultuur onder de mensen!

Na 28 jaar gaat Stichting Culturele Raad Monster, opgericht in 1988, verder onder de naam Cultuurverbinders. De nieuwe naam doet meer recht aan de huidige activiteiten die niet alleen in het Westland, maar ook daarbuiten plaatsvinden en -vonden. Ook is nieuwe naam ‘Cultuurverbinders’ een meer aansprekende naam die meer bij deze tijd past met de volgende slogan: Cultuurverbinders brengt cultuur onder de mensen!

De Culturele Raad Monster opgericht op 10 juni 1988 heeft de afgelopen 28 jaren een reeks aan culturele activiteiten op haar naam geschreven zoals: Zee van Cultuur, Cultureel Café, Shantykorenfestival, Gedichtendag, de Kunstmarkt, Ku(n)stwerk, Storytelling, Opening Strandseizoen, Podium Westland en de Moonwalking.

DSC00043-1

De Cultuurverbinders richt zich op het organiseren van verbindende, culturele activiteiten, cultuurparticipatie en cultureel ondernemerschap. Onze kernwaarden zijn ontmoeten, verbinden en beleven. De Cultuurverbinders organiseert al enkele jaren succesvol het evenement ’Huiskamerfestivals Westland in alle kernen en wijken van het Westland.

Naast het zelf nemen van initiatief voor projecten en producties, behoort het inhuren door opdrachtgevers om culturele activiteiten, projecten of thema’s te organiseren, ook tot de mogelijkheden. Zo is vorig jaar op verzoek van Get Hoekt de Nacht van de Nacht in Hoek va Holland georganiseerd. Momenteel is de organisatie bezig om alle sportkantines van sportpark de Hoge Bomen met elkaar te verbinden onder het thema ‘Sport en Cultuur samen scoren!’ Dit in het kader van het naderende jubileum van het sportpark.
Dus bent u een organisatie en heeft u een idee of een opdracht met cultuur, laat het ons weten. Daarnaast zijn wij op zoek naar pro actieve medewerkers, organisatoren, vrijwilligers en/of bestuurders.

Ook kunt u de Cultuurverbinders op verschillende manieren financieel ondersteunen zoals sponsor, legaat, schenker of vrienden van etc.
Voor info kunt u contact opnemen met de Cultuurverbinders via [email protected] of via de website cultuurverbinders.nl (under construction) De oude website blijft ook nog enige tijd gehandhaafd.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld