Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam en Utrecht 2011

Gecategoriseerd | Evenementen Archief, Nieuws

Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam en Utrecht 2011

Geplaatst op 25 augustus 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Dit najaar staat in het teken van twee vernieuwende edities van Geen Daden Maar Woorden Festival. In de Rotterdamse Schouwburg en het Utrechtse Theater Kikker wordt een stortvloed aan experimentele voorstellingen gepresenteerd.

 

Op zaterdag 8 oktober gaat de editie in Rotterdam van start. Lilian Hak steekt klassieke filmmuziek uit de jaren dertig en veertig in een verrassend nieuw jasje en John Buijsman speelt – onder begeleiding van een jazzband en teksten van J.A. Deelder – een scène uit Het Alziend Oor. Ook draagt J.A. Deelder uit zijn nieuwe werk Ruisch voor. Utrecht maakt zich 22 oktober klaar voor een onvergetelijke avond waar naast Theater Kikker, extra voorstellingen plaatsvinden in een goed verborgen werfkelder, een trendy lunchroom, galerie en kledingzaak. Kees van Kooten maakt in deze editie zijn opwachting met een wervelende voordacht, Renske Jonkman draagt voor uit haar debuut en John Buijsman is ook van de partij in Utrecht. Verder draagt Renate Dorrestein in beide steden uit haar nieuwste roman voor.

 

Ga voor meer namen en voor het laatste nieuws over optredende artiesten, unieke gastoptredens en festivalpremières naar gdmw.nl en volg het festival op Facebook en Twitter: #GDMWFestival.

8 OKTOBER 2011                                                    

Rotterdamse Schouwburg                                     

Tickets € 17,50 / kortingspas € 15,-                  

Aanvang 19.30 uur                                           

Afterparty vanaf 00.00 uur                                

 

22 OKTOBER 2011

Theater Kikker (en vier omliggende panden)    

Tickets € 15,- / kortingspas € 12,50

 Aanvang 19.30 uur

Afterparty vanaf 00.00 uur


Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld