Hoe ga jij om met een schrijfblokkade?

Gecategoriseerd | Nieuws

Hoe ga jij om met een schrijfblokkade?

Geplaatst op 26 maart 2012 door Schrijvers tussen de kassen

27 Maart 2012

Hoe ga jij om met een blokkade in je schrijfwerk?Iedereen zit wel eens vast met zijn of haar schrijfwerk. Er zijn veel manieren om hier doorheen te breken. Wij zijn erg benieuwd naar hoe jullie jezelf sterk maken om weer aan de slag te kunnen.

Schrijf je stug door, neem je een dagje rust of heb je een bijzondere tip die de inspiratie weer op gang brengt? Op het forum hebben we zojuist een bericht geplaatst. Reageer en laat horen hoe jij omgaat met een schrijfblokkade.

Bron: schrijvenonline.org/forum/111955

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld