Twee van ‘onze’ dichters door naar 2de Turing ronde

Twee van ‘onze’ dichters door naar 2de Turing ronde

Geplaatst op 04 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Met blijdschap laten we weten dat in de Landelijke Turing Gedichtenwedstrijd twee van ‘onze’ dichters, Lia Spitters en Marijke van Geest, door zijn naar de tweede ronde. In de eerste ronde worden alle inzendingen geanonimiseerd gelezen door de jury. In de tweede ronde wordt uit al die inzendingen een ‘long list’ samengesteld van 1000 gedichten die allemaal een professionele beoordeling ontvangen. In de derde ronde wordt uit die 1000 gedichten door de vakjury een ‘short list’ samengesteld van 100 gedichten, die meedingen naar de eerste prijs. In januari wordt de ‘short list’ bekend gemaakt. Best spannend voor onze dichters. Duimen jullie mee?

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld