Tips | Doe mee aan de Poëziewedstrijd 2013-2014

Gecategoriseerd | Tips, wedstrijden

Doe mee aan de Poëziewedstrijd 2013-2014

Geplaatst op 24 augustus 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Laat je dichterlijke vrijheid vloeien en doe mee aan de achtste Poëziewedstrijd van de stad Oostende!

De stad Oostende organiseert in 2013-2014 de achtste editie van de poëziewedstrijd. Wie poëzie voelt borrelen, kan tot 01 oktober 2013 één of twee ongepubliceerde Nederlandstalige gedichten -met een maximale lengte van een A4-pagina- inzenden. De laureaat ontvangt 2.500 euro, de tweede prijs bedraagt 1.250 euro (Prijs van de provincie West-Vlaanderen) en de derde prijs telt 625 euro.

De jury bestaat uit Frank Decerf, Hester Knibbe, Koen Stassijns, Lies Van Gasse, Ivo van Strijtem en Koen Vergeer. De voorzitter van de jury is Geert Van Istendael. Cultuurschepen Hilde Veulemans is erevoorzitter. Martine Meire, directeurcultuurbeleidscoördinator, is secretaris van de jury.

Gedichten kunnen conform het reglement verzonden worden per e-mail naar [email protected] of per post naar Poëziewedstrijd, dienst Cultuur, Stadhuis, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende.

De Proclamatie vindt plaats in januari 2014. Het reglement kan je hieronder downloaden.

Meer info bij de dienst Cultuur, T 059/56.20.16, [email protected]  of kijk op oostendecultuurstad.be.

Dowload het regelement hier

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht is geplaatst door de beheerders van de site.


Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld