Westlands Boekengala 2018

Westlands Boekengala 2018

Geplaatst op 04 februari 2018 door Schrijvers tussen de kassen

Westlands Boekengala 2018

Op Donderdag 15 maart 2018 beleeft Gemeente Westland haar 2de editie van het Westlandse Boekengala. WestlandTheater De Naald is wederom uitgekozen als place to be voor deze sfeervolle avond, waar gasten ogen en oren tekort komen.

Met als thema van de avond ‘Natuur’, tevens het nationale thema van de Boekenweek, zullen onze gasten wel raad weten.

De presentatie van de avond is in goede handen van absurdisten en taalkunstenaars Ronald Snijders en Pieter Jouke ze brengen de 2e editie van het Westlands Boekengala ‘In Staat van Verwarring’!

Gasten:

dichter des Vaderlands Esther Naomi Perquin, schrijver Tommy Wieringa en bioloog en schrijver Midas Dekker maken hun opwachting.

Verkiezing Westlandse Streekdichter:

wie gaat als tweede Westlandse Streekdichter deze eervolle functie vervullen? Wie gaat het Westland de komende twee jaar op poëtische wijze prikkelen? De Westlandse streek heeft sinds 2016 een eigen streekdichter. Marijke van Geest werd toen verkozen. Deze avond wordt haar opvolger bekend gemaakt en geïnstalleerd.

Muziek:

De muzikale afterparty wordt verzorgd door het duo Pet met Peter Kruithof van De Kromme Jongens & Jump Koch. DJ Dylan Otto maakt de muzikale omlijsting compleet en zorgt ervoor dat wij swingende de avond uitdansen.

Programma:

Het foyer programma start om 19:30 uur. De foyer is vanaf 19:15 uur geopend waar gasten worden verwelkomd met een drankje. Het zaalprogramma start om 20:00 uur en we dansen de avond uit, waarbij het programma eindigt rond middernacht.

Het Westlandse Boekengala is een initiatief van Schrijvers tussen de kassen, i.s.m. Westland Cultuurweb, Bibliotheek Westland en WestlandTheater De Naald .

Kaartjes voor deze unieke avond zijn verkrijgbaar via deze link .

Het Westlands Boekengala wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Westland, Loswal de Bonnen en Fonds Westland.

en

FloraXchange & Fachjan Project Plants & Ben’s Fashion

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:


Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld