Elly Blom Poëziewedstrijd 2014

Gecategoriseerd | Nieuws, wedstrijden

Elly Blom Poëziewedstrijd 2014

Geplaatst op 20 oktober 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Wie: Cultuurcafé D’n Dwingel in Valkenburg aan de Geul

In 2014 zal in Valkenburg aan de Geul voor de tweede maal de Elly Blom Poëzieprijs worden uitgereikt die is ingesteld als een hommage aan de veelzijdige Valkenburgse kunstenares Elly Vorstermans-Blom (1939-2011). De wedstrijd staat open voor deelnemers die op 1 januari 2014 16 jaar of ouder zijn. Elke deelnemer kan 1 of 2 oorspronkelijke en in het Nederlands geschreven gedichten insturen. Het onderwerp is vrij. De organisatie van de wedstrijd is in handen van Cultuurcafé D’n Dwingel in Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de plaatselijke Kunst- en Cultuurraad. Voor het volledige wedstrijdreglement raadplegen men de website van het Cultuurcafé.

Deadline: 1 februari 2014
Winnen: 300, 200, 100 euro voor resp. de 1e, 2e of 3e prijs, en mogelijk een aamoedigingsprijs voor een deelnemer onder de 21 jaar.
Meer informatiedendwingel.nl

BRON: Schrijven online

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld