Fantasy microschrijfwedstrijd

Gecategoriseerd | Nieuws

Fantasy microschrijfwedstrijd

Geplaatst op 10 juli 2012 door Schrijvers tussen de kassen

10 Juli 2012

Doe mee aan de fantasy microschrijfwedstrijd en win een roman van Natalie Koch.Schrijven Online organiseert een nieuwe microschrijfwedstrijd in samenwerking met Martijn Lindeboom, organisator van de Paul Harland Prijs. Doe mee en win de roman De Verborgen Universiteit van Natalie Koch.

Opdracht
Schrijf een verhaal van maximaal 400 woorden waarin een gebeurtenis plaatsvindt die feitelijk onmogelijk is in onze wereld. Maak deze gebeurtenis aannemelijk in jouw verhaal.

Deadline
Stuur jouw verhaal uiterlijk 14 augustus voor 17:00 uur naar [email protected]. Lees voor het schrijven van je verhaal het reglement van de microschrijfwedstrijden, dat hier te vinden is. Op 31 augustus worden de winnaars bekendgemaakt.

Prijs
Uit de inzendingen worden ongeveer vijftien verhalen geselecteerd voor de longlist. Deze lijst wordt te zijner tijd bekendgemaakt. Uit de longlist worden vervolgens drie winnende verhalen geselecteerd. De auteurs van deze verhalen winnen de fantasyroman De Verborgen Universiteit van Natalie Koch en een korte toelichting van de jury. Ook worden de drie winnende verhalen gepubliceerd op Schrijven Online.

Jury
De jury van deze microschrijfwedstrijd bestaat uit Martijn Lindeboom (organisator van de Paul Harland Prijs), Christien Boomsma en Boukje Balder (beiden fantasyauteur en tweevoudig winnaar van de Paul Harland Prijs) en Reinoud Schaatsbergen (redacteur Schrijven Online)

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld